16 června 2022

Kámošky

 Pár slov a obrázek...


... a moje nesmělé vyzvání:

" HOLKY - ZVU VÁS NA DRINK.

 PŘIPOJÍTE SE? "


Skončila robota, zvýšený důchod mám na účtě - zavolejte mi taky a dáme si 👄

Kitty


11 komentářů:

  1. Anonymní15:41

    Lydie
    Fajn - beru - takové posezení venku s dobrým pitím, to neodmítám.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Pro mě z toho vyplynulo, že si zavoláme a ťukneme si vedle telefonů nebo přes Skype. Nějak se mi zastesklo udělat si legraci, když jsem dostala PPS, ve které byla tato fotka. Zde nikdo nepije a vídám z komentářů i od čápů, jak si lidi připíjejí nebo jen tak pijí kafíčko venku. Dnes jsem si přes telefon přiťukla s Vierkou z Bratislavy, která mi to poslala :-)))

      Vymazat
  2. U nás je po dešti, venku by to asi nešlo, ale na balkoně snad ano. Takže tgřeba šampíčko? To není silné a dobře vychlazené je lahodné. Ale často to asi praktikovat nejde.♥

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Stejně si koupím šampíčko pro děti, chutná mi. A potom vás přátele můžu pozvat na schůzku po telefonu nebo po Skypu a ťukneme si. Už se docela těším. Teď mi odlehla starost se senem a už mám všechno v zemi, takže se můžu na pár minut utrhnout :-)))

      Vymazat
  3. Už jsem ti chtěla psát,jestli jsi v pořádku. Máš asi hodně práce okolo domu.
    Přeji Ti klidné sluníčkové dny ☺

    OdpovědětVymazat
  4. Evi, jak vidíš, už zase perlím. Taky se mi staráš o dobrou náladu, když mi i od tebe chodí humorné PPS jako je tato. Už se mi do tohoto druhu humoru splavně promítá i stáří, které už docela zvládám. Dnes jsem vlastně měla "důdělnou", kdy se sklízí plody práce ;-)))

    OdpovědětVymazat
  5. Já to mám jednodušší - já si umím "drink" domů koupit sama.
    Zrovna zítra pro něj vykmitnu, páč dnes makám jak blázen = zalejvám kytky, k šuškardám dávám lógr jako hnojivo, do míst, kde bude zadržovat vodu, kterou šuškardy zalejvám.
    Ještě budu muset večer zalejt rododendrony a jsem tak nasraná na věřejněprávní placenou televizi, že se mi chce napsat blog SAMA BYCH TO NEČEKALA, ZASTÁVÁM SE RAKUŠANA.
    Což není o těch současných průserech STANU, to je o těch blábolech placené TV.

    OdpovědětVymazat
  6. Asi jsem to propásla, a tak dodatečně- cink-drink u četby tvého blogu- na zdraví a štěstí :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Fajn, dnes se ale hodí spíš čistá pramenitá, všechny ostatní drinky přidávají na teplotě. Ale dík, ode mne se nese taky cinknutí a pokud ti chutná něco jiného, dej si taky na tvoje zdraví. A děkuji za komentář, na oplátku jsem se ponořila do čtení tvého blogu. Přeji co nejlepší víkend a dnes už dobrou noc

      Vymazat
  7. Plně s tebou souhlasím, čistá pramenitá a pro rozmazlení do ní máta. To je přes den a pro mě to nejlepší. Vinko až hodně večeř.

    OdpovědětVymazat
  8. Večer si dám pivko, tak ti na dálku připiji. Zdravím a přeji pohodové dny 😀😉

    OdpovědětVymazat