Stránky

23 února 2024

Tak jo. Ráda plním slib

 Před nějakým časem jsem slíbila, že dám na svůj blog článek o tvůrčí ženě...

Timantii: Lesní mýtina

Ráda slib plním. O to raději, že byt, ve kterém teď v Brně bydlím, je těmito předměty obohacený. Z tvorby synovcovy manželky Moniky jsme už dávno obdrželi jedno pěkné zrcadlo, které zdobilo náš dům na venkově. A zde mě uvítala tato krásná zrcadla hned dvě.

Žádný z jejich výtvorů není stejný. Obě  zrcadla v tomto bytě jsou v podobném stylu, se skleněnými sklíčky po obvodě i v pestřejších barvách přesně v místech, kam se svým stylem a barevností hodí. Takových má tvůrkyně Monika víc a dá se říct, že další náměty má v hlavě. Nejsou to ale jen zrcadla, krásná jsou i další dílka, hodící se jako drobnosti denního života. 

Jak mi říkala, tvorba těchto krásných artefaktů jí pomáhala při zvládání zdravotních omezení. Chápu to - při této práci si musí udržet plnou pozornost a mít představu, jak bude celé dílo vypadat, působit na uživatele. Na mě prostě působí luxusně. A vím, že materiálu i nápadů má ještě dost - našla jsem jejich části ve sklepě tohoto bytu, kde čekají na svoji příležitost - radost pro Moniku i pro toho, koho by její tvorba zaujala a chtěl si takové doplňky pro osvěžení svého domu pořídit. 

Pro inspiraci uvádím odkaz na její místo ve Fleuru: Můj kreativní svět: Timantii. Tam uvidíte i samu tvůrkyni, které její koníček pomohl zvládat zdravotní rizika. 

Prohlížením jejího tvůrčího blogu mě učila kráse - pokochejte se i vy. Přeji Monice i jejím dílkům další dobrý domov 

Přeji vám dobrý pocit při procházení hezkými výtvory na jejím blogu. A za mě - děkuji za návštěvu.

Kitty  





14 komentářů:

  1. Aha, teď mi napadlo, kde si nakoupím dárky pro svoje blogové přátele ;-)))

    OdpovědětVymazat
  2. Zajímavá tvorba a možnost pořídit dárky, zvláště pro mladé, kteří případně zařizují byt a chtějí ho mít osobitý, pěkný. Škoda, že máme náš byt tak zaplněný a synové též, dalo by se vybrat - určitě. Ae i tak díky za typ.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Už jsem si vybrala pěkné kousky pro vás blogery a moje příznivce. Drobná dílka určitě udělají radost a budou vám i pro užitek. Už se těším, až je budu vybírat a posílat ;-)))

      Vymazat
  3. A už se také těším na březnovou Kavárničku ;-)))

    OdpovědětVymazat
  4. Krásný kousek. Je šikovná a měla dobrý nápad, na tu stránku se určitě podívám.

    OdpovědětVymazat
  5. V článku kavárničky březnové je odkaz na tu stránku, stačí tuknout a jste tam.♥

    OdpovědětVymazat
  6. Kitty, odkaz zde nefunguje, ale podívám se v kavárničce. ♥

    OdpovědětVymazat
  7. Jirka18:53

    Mně taky nefunguje ten odkaz a adresu Kavárničky neznám.

    OdpovědětVymazat
  8. Tento komentář byl odstraněn autorem.

    OdpovědětVymazat
  9. Zrcadlo je krásné ale nefunguje mi odkaz, škoda.

    OdpovědětVymazat
  10. Zlati, když to napíšeš přesně jak je to napsané do vyhledávače, tak se na timantii dostaneš a pokocháš se i psaním, jak se takové skvosty rodí. Do té doby - příjemné prožití MDŽ ;-)))

    OdpovědětVymazat
  11. Odkaz jsem zkopirovala a pak vložila na novou stránku. Otevřel se mi Flér a já se pustila do prohlídky zajímavých zrcadel. Jsou hezká, ale nedokážu si představit jejich využití. Spíš jako zvláštní krásná
    dekorace.

    OdpovědětVymazat
  12. Též mi nefunguje, zkusím vyhledat jinak :)

    OdpovědětVymazat
  13. Kitty zdravím. Zrcadla jsou zajímavá, prohlídla jsem si. Přeju Ti hezké velikonoční svátky, pohodu a hlavně zdraví. Lenka

    OdpovědětVymazat