Před pár dny jsem se dozvěděla pro mne docela šokující zprávu. Týkala se slavnostní krmě...
Tedy teď jen krátce. Jednou jsem si uvařila docela zajímavý oběd. Jeho obsahem byla obyčejná těstovina. Tvarem, opracováním, a hlavně konečným vzhledem. A ne, nebyla to mou častěji mile zmiňovaná tarhoňa. Surovinou byly dost velké těstovinové trubky, podle mě ale netradičně připravené 😩
Návštěvě jsem pokrm nabídla. Dlužno podotknout, že ne jako hlavní jídlo. Jen jako možnost, nápad. Nakonec na jeho předložení ani nebyl čas.
Mne nic nevarovalo. Až po pár hodinách jsem se dozvěděla, že pro obmyšlené hosty byla forma, tvar i pohled nezvyklý, snad až šokující. Podotýkám, že masová složka u něho nechyběla.
Co už teď? Aspoň že jsem se to brzy dozvěděla a už vím, že taková krmě není pro všechny stravitelná. Ale tvrdím za sebe, že jen pohledem. Co teď už? Já taky běžně nejím kraby nebo osvědčené mořské plody 😚
Po brněnsku - TOŽ TAK. Nakonec byl šok pro mě větší než asi pro návštěvu. A - je to aspoň námět na článek. I když jsem si nechala na napsání hodně času. Nerada zveřejňuji neúspěchy na straně pokrmů.
Kitty
Bylo to s kečupem? Posypané sýrem?
OdpovědětVymazatAno, s domácím kečupem ještě mé vlastní výroby. Na posypání sýrem nedošlo, protože pokrm nikdo nejedl. Na posypání došlo později, aby byl sýr čerstvý :-)
Vymazat